Om oss

Lundby trädgård är ett familjeföretag som grundades av makarna Elisabet och Stig Botvidsson, 1980, med fruktodling och torgförsäljning. Första växthuset byggdes 1991, sedan dess har vi haft hemförsäljning av vår och sommarblommor. Nu har antalet växthus växt till fem stycken med en total odlingsyta på ca 1000kvm. Lundby Trädgård AB ägs nu av döttrarna Helene Häll och Frida Lundh.

Heléne är uppvuxen i trädgården med torgförsäljning, utbildad undersköterska och jobbade i många år inom detta. Heléne har också jobbat flera år i blomsteraffär. När pappa Stig blev pensionär, gick hon in som delägare i Lundby Trädgård, 2004.

Frida är uppvuxen i trädgården med torgförsäljning, 4 års utbildad florist med gesällbrev. Efter 11 års arbete i blomsteraffär blev hon delägare i Lundby Trädgård 2010.

Elisabet har över 40 års erfarenhet av trädgård, fruktodling och växthusodling. Elisabet håller en varm hand över alla våra tusentals amplar.

Lundby Trädgård AB ligger i Lundby, ca 1 mil söder om Norrköping. Vi odlar mycket av sommarblommorna själva men samarbetar även med andra odlare i Östergötland och Västergötland, Danmark och Holland, för att kunna bredda vårt sortiment. Vi har endast hemförsäljning till privatkund och företag (ej partihandel).