Kontakt

  

Välkommen till Lundby Trädgård

 Hos oss kan du inspireras av alla underbara sommarblommor, det blommar för fullt i de fem växthusen och i vår stora utegård.

Här hittar du allt från Pelargoner, Snöflingor, olika sorters Petunia, Lobelia, Verbena, Dahlior, Nemesia, listan kan göras lång....

Ettåriga sommarblommor är vår passion men vi har också ett urval av perenna växter, dvs fleråriga växter.

Ett måste när ni besöker oss är att gå genom vårt stora blomsterampel växthus, här kan du välja bland tusentals vackra blomsteramplar i regnbågens alla färger, från golv till tak.

Växthus 4:a är fyllt med grönsaksplantor av olika slag, så som tomater, chili, gurka mm. I vår stora örtträdgård finner du massor av härliga färska kryddor och örter så som Timjan, Rosmarin, Gräslök, Oregano, Mynta, Persilja och mycket mer.


Kika in på Medelhavsterrassen där finner du olika sorters citrus träd, olivträd, vindruvsstockar, fikon mm.

Krukhuset är fyllt till bredden av vackra krukor och tillbehör. Många sorters trendiga terrakotta krukor med fat finns att välja på. Här hittar du även balkonglådor och amplar att plantera i.

Vi har alltid ett brett sortiment av färdiga samplanteringar.

ÖPPET ALLA DAGAR

MÅN-FRE 9-18

LÖR & SÖN 10-15

Nationaldagen 6:e juni 10-15

Midsommarafton 9-13

Midsommardagen 10-13


Varmt välkommen att göra ett besök i vår blomstrande trädgård!

Helène Häll och Frida Lundh     med personal!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram.

 Vid frågor om Jordgubbar och Jordgubbsodlingen (det är våra grannar som har den), var vänlig gå in på lundbyjordgubbar.se för mer info.


 


 

 

 

Vår säsong sträcker sig mellan Mars och Juli.

Kom ihåg!

 Ta gärna med emballage att ställa dina växter i.

(Finns även att köpa)

 

 

 


  Fler bilder


 

 

  


        

Vårt sortiment  

 

 

 

Vi uppmanar våra kunder att hålla avstånd i dessa tider. Just nu är det högsäsong, med mycket folk i vår stora luftiga trädgård.

Det är som mest kunder på helgerna. Så för er i riskgrupp, var vänlig ring in din beställning, så hjälper vi dig. 011-342225. Eller kom vardagar mellan 9-15 ( då det oftast är lite mindre folk i rörelse).

 

 

 


 

 På vår fina citrus terrass har vi laddat med massor av medelhavs växter, så som Olivträd, Citronträd, Fikonträd, Vinrankor och Rosmarinbuskar.


Ge bort ett presentkort från Lundby Trädgård!